Home » Nástěnka » Zápis ze schůze – 7.3.2018

Zápis ze schůze – 7.3.2018

Pan předseda Nosál přečetl přehled výdajů z fondu za rok 2017, bohužel ne podrobně – a co to stálo. A kolik zůstalo na účtech.

Odhlasovány a schváleny byly body:

1) Schválení peněz z fondu pro spoluvlastniky 160 000 Kč (10 000 Kč jeden byt) pro rekonstrukci v bytech, pro ty kdo mají účet v bance poslat z účtu na účet, pro ty kdo nemají tu možnost vybrat je a předat proti podpisu. DODNES NEOBDRŽELI PENÍZE TI, CO NEMAJÍ ÚČTY!

2) Dokončení elektro rekonstrukce firmou G+V, za 249 000 Kč + cca 5 000 Kč za instalaci komponentů pro bezpečnostní kameru.
Projekt bezpečnostní kamery činí 17 908 Kč (kamera+práce+zaškolení) navržen firmou TINT, pan Šteffek.

3) Firma Gocál předběžně zajistí výmalbu po rekonstrukci vodovodního řádu firmou Kovář – náklady na výmalbu cca 14 000 Kč. Bude hnědý omyvatelný sokl a nad ním otěruvzdorná bílá barva

4) Schválena rekonstrukce vodovodního řádu firmou Kovář s připojením na Distep.

5) Schválen návrh na vyčištění odpadu v prádelnách a před zadním vchodem do domu, až po provedených výše uvedených rekonstrukcích.

6) Možná výměna zámků ve dveřích prádelen, dveřích ke sklepům, a možná i půdy

7) Oprava vchodových dveří, např. Nalepení tmavé lišty u zámku do elka odhora dolů a nalepit zpět kovový ochranný prvek dole na dveřích, zadní dveře doplnit lištu s kartáči protiprašnou, byla tam – opravit.

8) Po snad úspěšně završených rekonstrukcích, snížit příspěvek do fondu z 1000 Kč na 500 nebo 300 Kč.

9) Pro účely zpráv pro všechny na nástěnku, zakoupit toner do tiskárny Konderly, černý cca 400 Kč a papír, a kdo by náhodou potřeboval černobílý tisk pro sebe, ne pro cizí osoby tak by mu to po požádání vytiskl.

Pan Konderla navrhl volbu nového předsedy, protože není únosné to, aby tuto funkci vykonával pan Nosál. Jeho chování je naprosto nevyzpytatelné, a místy nepřijatelné, kdy uráží spoluvlastníky a nájemníky, a když si oni stěžovali Konderlovi, a Konderla to řekl na schůzi, tento člověk přede všemi prohlásil o Konderlovi, že je lhář, a to je nepřijatelné. Mimochodem neodpovědně odešel tento předseda předčasně ze schůze a to o něčem svědčí, námi tento člověk pohrdá.
Pan Nosál by pak nemusel mít strach o naše peníze ve fondu, které jak řekl chrání, a ani zodpovědnost za něco a bude si v klidu žít svůj život.

Bohužel tuto funkci nechce nikdo vykonávat, takže volba zatím neproběhla.

Co se týče rekonstrukcí a dalších investic, požádal jsem předsedu o to, aby mi dal podklady nebo sám napsal o tom, kolik nás stály investice a kolik zbylo na účtech, je to jeho povinnost k nám ostatním spolumajitelům. Já bych to vytiskl a dal nástěnku a rozeslal těm co mají maily, bohužel zatím nic.

Zápis provedl a zveřejnil – 7. 3. 2018 Konderla

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *